2017-06-20

Pikieta przed Urzędem Miasta w Kwidzynie - ODWOŁANA

INFORMACJA ZWIĄZKOWA

Organizacja Międzyzakładowa NSZZ „Solidarność” przy Logistyka i Magazynowanie sp. z o.o. w Kwidzynie

Informuję, że odwołuję zaplanowaną pikietę w dniu 22.06.2017 r w godz. 12.30 do 15.00 przed Urzędem Miasta w Kwidzynie.

Pikieta miała na celu wyrażenie protestu wobec łamania przez IP Kwidzyn prawa pracy nie stosowanie art. 23 ¹ przy przejmowaniu pracowników spółki Logistyka i Magazynowanie sp. z o.o., .

Powód odwołania pikiety

W dniu 13.06.2017 rok zostało zawarte porozumienie  pomiędzy zarządem IP Kwidzyn, a Związkami Zawodowymi IP Kwidzyn mówiące o przejęciu pracowników spółki Logistyka i Magazynowanie sp. z o.o. na mocy prawa pracy art. 23 ¹.

OM NSZZ „Solidarność” przy Logistyka i Magazynowanie sp. z o.o. pragnie podziękować za wsparcie i pomoc wszystkim n/w strukturom związku NSZZ „Solidarność” bo razem jesteśmy jeszcze bardziej zorganizowani i silniejsi: MKZ NSZZ „Solidarność” IP Kwidzyn, KSPCH NSZZ „Solidarność” i prawnikom, ZR NSZZ „Solidarność” i prawnikom

Walczmy o swoje prawa zawsze pamiętając,

Że Zorganizowani Mają Lepiej, a związek jest tylko jeden

NZSS „Solidarność”!!!